Virksomheden - CLP Trading

CLP handel står siden sin grundlæggelse i 2003 for en sund virksomheds struktur, vækst i hele Europa og især for en professionel produkt- og kundestyring.
Da den stigende efterspørgsel er fulgt af en øget konkurrence, er vi afhængige af høje kvalitets- og servicestandarder for at styrke vores førende position på markedet.
Igennem en høj kvalitet og kundens tillid er vores mål at opnå de mest tilfredse kunder her og på internationalt plan.

I gennem en sund vækst har vi etableret os internationalt.

Dermed kan vi forsyne kunder fra hele Europa med stor succes fra Helsingfors i Finland til den andalusiske kyst i syd Spanien.
For at leve op til denne ambitiøse og logistiske udfordring har vi på den ene side et veluddannet og topmotiveret team, der lever virksomhedskulturen med venlighed og engagement, og på den anden side stærke samarbejdspartnere, der er nødvendige for et effektivt købs- og forsendelses forløb. Vi er glade og stolte af at kunne arbejde med sådan et team og netværk.

CLP-Prinzippet

Det kræver tillid at bestille over nettet. Af denne grund bør De bestille hos en af de største leverandører. Vi har konstant ca. 35.000 barstole på lager. Vores store lagerbeholdning og den konsekvente gennemførelse af CLP - princippet giver os mulighed for hurtigt at reagere på kundeforespørgsler og holde leveringstiden kortest mulig. Selv større ordrer kan som regel afsendes samme dag.

Har De yderligere spørgsmål står vi gerne til Deres rådighed.

Deres CLP-Team

Barstolen-shop.dk tilbydes af:

CLP Trading GmbH
Osterbrooksweg 62
22869 Schenefeld

www.clp-trading.de
info@clp-trading.de

Forretningsfører: Matthias Weber, Andreas Menke
SE-nr (Momsregistreringsnummer): DE232600313
Retten i Bielefeld

+(49) 5232 69 899 - 0