Havemøbler Minari

Art.-Nr.
1126299
  •  Gratis Levering
  •  Fri retur
  •  Hurtig levering
Tilbudspris 7.092,00 kr Normalpris 7.880,00 kr
Ledig
Tilgængelig snart (tilgængelig fra )
Ikke tilgængelig

Havemøbler Minari - hjørne bænk med bord

Top moderne og samtidig utroligt komfortabelt. Havesættet er tidløst og minder om de populære store hjørnebænke til spisestue eller køkken. Med modellen Minari forvandler De stemningen i haven, på terrassen eller i udestue til en blanding af hygge, fortrolighed og komfort. Den ligefrem inbyder til at blive siddende i timevis.  

Bænken der har en lang og en kort side, passer udseendemæssigt og praktisk perfekt til det store rengøringsvenlige spisebord. Også polyrattan-møblernes farverkombination bidrager til et harmoniske helhedsindtryk.
Apropos "helhed": Leveringen omfatter, foruden bænk og bord, også samtlige sædehynder. Takket være det høje komfortable ryglæn der hælder svagt bagover, sidder De yderst behageligt, både med og uden pude i ryggen.

Vent og se – De vil allerhelst blive siddende og nyde øjeblikket. Dette (vinter-) havesæt egner sig perfekt til alle dejlige øjeblikke - hvad enten det er til fælles morgenmad i solen, eftermiddagskaffe med Deres besøg eller om det bare er til en hyggelig aftensmad i fred og ro.


Materialer og forarbejdning

Disse eksklusive møbler opfylder højeste standarder visuelt – men også materialernes forarbejdning lever op til højeste kvalitetskrav og garanterer en god stabilitet og holdbarhed.
Det særligt velegnede UV-resistente materiale polyrattan til udendørs brug, ligner det traditionelle fletrattan, men er meget mere robust. De 5 mm tykke, runde polyrattanfibre i høj kvalitet er vandtætte, let i vedligeholdelse og gennemfarvede, således at de beholder den gråmelerede farve selv ved hyppigt og langvarige brug. Møbelsættets elegante farve, kombineret med den lette struktur, sørger for helt naturligt udseende.

De kraftige komfortable sædepuder der har et betræk af 100% bomuld, er smuds- og vandafvisende, yderst slidstærke og med en lang levetid.
Takket være skjulte lynlåse kan betrækkene let tages af til vask.

Møblernes understel er lavet af robust, pulverlakeret aluminium - garanteret stabilt og  rustfrit.

Specifikationer
vægt (kg)1
Leveringstid10 - 14 Hverdage
Rattan typeFlad rotting
Dækmateriale100% Polyester (280 g/m2)
Antal sæder6
sædehøjde43 cm
Rotten tykkelse1,25 mm
Rattan fiberUV-resistent, frost / varmebestandig
StelAluminium
Glaspladetykkelse5mm
Skriv din egen anmeldelse
Du gennemgår:Havemøbler Minari
Din bedømmelse
Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.