Polyrattan Fodskammel Ariano

Art.-Nr.
11119199
  •  Gratis Levering
  •  Fri retur
  •  Hurtig levering
Tilbudspris 1.561,90 kr Normalpris 1.872,90 kr
Ledig
Tilgængelig snart (tilgængelig fra )
Ikke tilgængelig

Polyrattan fodskammel Ariano

Charmerende hjørner og kanter:

Fodskammel Ariano

Dette element danner så og sige forlængelsen på havemøbelsættet Ariano og kan som enkelt element både supplere, udvide og fleksibelt variere arrangementet, om det er sofahjørnet eller en stol med skammel:

- De enkelte elementer fra serien Ariano kan kombineres alt efter behov og plads, og det bliver med sikkerhed til Deres nye yndlings siddeplads, som De vil have glæde af i lang tid takket være det vandafvisende polyrattan.

Samspillet mellem de enkelte møbelstykker giver det overordnede billede af en behagelig og pladsvenlig siddegruppe, der lægger fokus på afslapning.

De moderne høje armlæn i flet danner sammen med ryglænet en enhed. Også de interessante flade fødder på møbelstykkerne harmonerer perfekt.

Den kvadratiske fodskammel passer perfekt til havemøbelsættets kantede design, og dens kvadratiske form virker alt andet end massiv men føjer sig diskret ind i møbellandskabet.

Mål:

Havemøbelsæt:

Total højde: 61 cm
Total dybde. 84 cm

Siddehøjde: 25 cm + 10 cm polster
Sædedybde: 66 cm (uden rygpolster)

Højde ryglæn (uden polster): 36 cm
Højde armlæn: 61 cm  | armlæn Bredde: 17 cm

Fodskammel:


Bredde sæde: 56 cm  | Sæde dybde: 56 cm | Siddehøjde: 25 cm (uden polster)

 

Materialer og forarbejdning

 

Denne eksklusive fodskammel opfylder højeste visuelle standarder – men også materialernes forarbejdning lever op til højeste kvalitetskrav og garanterer en god stabilitet og holdbarhed.

Det særligt velegnede UV-resistente materiale polyrattan til udendørs brug ligner det traditionelle fletrattan, men er meget mere robust. De 5 mm tykke runde polyrattanfibre af høj kvalitet er vandafvisende, lette at vedligeholde og gennemfarvede, således at de beholder den gråmelerede farve selv ved hyppigt og langvarige brug. Møbelelementernes elegante farvetone kombineret med den lette struktur, sørger for helt naturligt udseende.

De kraftige komfortable 10 cm tykke sædepuder, der har et betræk af 100 % bomuld, er smuds- og vandafvisende, yderst slidstærke og med en lang levetid.

Takket være skjulte lynlåse kan betrækkene let tages af til vask.


Elementets understel er lavet af robust, pulverlakeret aluminium - garanteret stabilt og rustfrit.

Specifikationer
vægt (kg)1
Leveringstid7 - 10 Hverdage
Rattan typeRunde rattan
Dækmateriale100% Polyester (280 g/m2)
Antal sæder1
Rotten tykkelse5 mm
Rattan fiberUV-resistent, frost / varmebestandig
StelAluminium
Højde25 cm
Bredde56 cm
Dybde56 cm
Skriv din egen anmeldelse
Du gennemgår:Polyrattan Fodskammel Ariano
Din bedømmelse
Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.