Luksus Siddegruppe St. Augustin

Art.-Nr.
111315799
  •  Gratis Levering
  •  Fri retur
  •  Hurtig levering
Tilbudspris 12.885,90 kr Normalpris 17.181,90 kr
Ledig
Tilgængelig snart (tilgængelig fra )
Ikke tilgængelig

De har plads nok?

Godt, dermed er pladsen udnyttet optimalt: Vores XL-sæt St. Augustin tilbyder Dem og Deres gæster en luksus siddekomfort i et smukt og naturligt rattanlook. De rummelige og kompakte havestole inkl. sædepudder kan rumme op til 8 personer, der behageligt kan indtage plads på Deres terrasse eller i udestuen. Takket være det let tilbagelænede ryglæn og de afrundede armlæn sikres en god siddestilling. Sofasættets kæmpe-bord er et absolut blikfang og giver til anledning til opmærksomhed.  
Benene ved bordenden er flettet sammen. Denne konstruktion giver god plads i midten. Den elegante glasplade i metalramme har afrundede kanter og er i hjørnerne stabiliseret med fire gennemsigtige skridsikre gummidubber.  
Dette XL møbelsæt bliver garanteret din foretrukne siddeplads!

Mål:

Bord:

Længde: 150 cm
Bredde: 150 cm
Højde: 73 cm

Stol:

Ydre mål: Højde: 87 cm | Bredde: 61 cm | Dybde: 64 cm
Siddehøjde: 44 cm + 10 cm pude

Materialer og forarbejdning

Disse eksklusive møbler opfylder højeste visuelle standarder – men også materialernes forarbejdning lever op til højeste kvalitetskrav og garanterer en god stabilitet og holdbarhed.
Det særligt velegnede UV-resistente materiale polyrattan til udendørs brug, ligner det traditionelle fletrattan, men er meget mere robust. De 5 mm tykke, runde polyrattanfibre af høj kvalitet er vandafvisende, lette at vedligeholde og gennemfarvede, således at de beholder den gråmelerede farve selv ved hyppigt og langvarige brug. Møbelsættets elegante farvetone, kombineret med den lette struktur, sørger for helt naturligt udseende.

De kraftige komfortable sædepuder der har et betræk af 100 % bomuld, er smuds- og vandafvisende, yderst slidstærke og med en lang levetid.
Takket være skjulte lynlåse kan betrækkene let tages af til vask.

Møblernes understel er lavet af robust, pulverlakeret aluminium - garanteret stabilt og rustfrit.

Møblernes kvalitet er fremragende. Det er ikke uden grund at mange high-class hoteller i Europa køber havemøbler hos os!

Der medfølger naturligvis en fuld garanti på produktet samt en faktura med moms.
Hvis De har nogen spørgsmål er De velkommen til at sende os en e-mail.

Specifikationer
vægt (kg)1
Leveringstid10 - 14 Hverdage
Rattan typeRunde rattan
Dækmateriale100% Polyester (280 g/m2)
Antal sæder8
Rotten tykkelse5 mm
Rattan fiberUV-resistent, frost / varmebestandig
StelAluminium
Skriv din egen anmeldelse
Du gennemgår:Luksus Siddegruppe St. Augustin
Din bedømmelse
Kontakt os
Skriv til os og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.